Leírás
A csirkemáj liquid egy hidrolizált májkivonat a legjobb, amit ma be lehet szerezni. Kiváló aminosav profillal rendelkezik. Ez a folyékony máj a téli horgászatban is jól beválik, a pontyok imádják ezt az adalékanyagot. Maga a csirkemáj sűrű és krémes állagú, szinte szószszerű. Szúrós májszaggal rendelkezik, ahogy az elvárható tőle. A májporra öntsünk egy kevés májfolyadékot, majd keverjük össze. Ezt addig folytassuk, még a megfelelő állagot megkapjuk. Aztán gyúrjuk a csalink köré és kész a tökéletes paszta.
Átatssuk a csalinkat májliquidbe, majd a májporba. Kis szárítás után ismételjük meg, mondjuk ahányszor akarjuk (de szárítsuk minden ismételt folyamat elött). Az eredmény nem marad el!
Széles körben használható, például bojlikhoz (50g/kg) vagy tökéletes paszta keverhető belőle, csirkemáj liszt összekeverésével.